Roberta » Specials » Verliefd

Kenmerken verliefdheid, verliefd op een ander

Kenmerken verliefdheid, verliefd op een ander Verliefd! Dat heerlijke verslavende gevoel! Je barst van de energie, je voelt je fantastisch en je kan de hele wereld aan! Verliefd! Of ben je juist op zoek naar de liefde? Of ben je verliefd op een ander terijl je een vaste relatie hebt? Of je bent verliefd maar het is een onmogelijke, onbeantwoorde liefde waar geen toekomst in zit. Hoe stop je dan een verliefdheid? Wat zijn de signalen van iemand die verliefd is? Alles over verliefd zijn, verliefd op een ander en is hij/zij verliefd op jou?

Kenmerken verliefdheid

Heerlijk verslavend gevoel, dat verliefd zijn! Wanneer weten we eigenlijk zeker dat we verliefd zijn? Wat zijn de kenmerken van verliefdheid? Wat zijn de kenmerken van verliefd zijn op een ander? Kan je aan iemand zien dat deze persoon verliefd is? Op jou? Of verliefd op een ander? Welk gedrag en lichaamstaal is typerend van iemand die verliefd is? Welke signalen en symptomen zijn kenmerkend van een verliefd persoon? Hoe weet je nu echt heel erg zeker dat je verliefd bent? Een overzicht in het volgende artikel: Kenmerken van een verliefdheid.

Op zoek naar de liefde!

Je bent op zoek naar de liefde! Je wil weer verliefd zijn! Zoekt de liefde jou ook? Ben je klaar om liefde te ontvangen en te geven? Zend je de juiste signalen uit? Stel je open voor de liefde! Een overzicht in het volgende artikel: Op zoek naar de liefde.

Verliefd op een ander!

Waarom, wat is de reden, dat je verliefd wordt op een ander, terwijl je een vaste relatie hebt? Overkomt het je? Is er een gemis? Hadden jij en je partner relatieproblemen? Of was de relatie juist redelijk stabiel, veilig en gelukkig te noemen? Wat is er aan de hand dat je zomaar verliefd wordt op een ander? Een overzicht in het volgende artikel: Verliefd op een ander!.

Een verliefdheid stoppen

Een verliefdheid af remmen, omdat het een onmogelijke, onbeantwoordde liefde is zonder enig toekomst perspectief. Hoe doe je dat? Hoe stop je een onmogelijke liefde en verliefdheid? Welke stappen moet je ondernemen om je verliefde gevoelens een halt toe te roepen? Een overzicht in het volgende artikel: Een verliefdheid stoppen.

Wat is het geheim van een gelukkige relatie?

Iedereen wil een fijne en gelukkige relatie hebben met de partner en samen oud worden. Maar wat is nu precies het geheim van het hebben van een gelukkige relatie? Een overzicht in het volgende artikel: Het geheim van een gelukkige relatie.

Ben je tevreden met je huidige relatie?

Wonderlijk dat veel Nederlandse stellen er niet van uit gaan dat ze oud gaan worden met hun huidige partner! Ben jij nog tevreden met je partner? Ben jij nog tevreden met je relatie? Een overzicht in het volgende artikel: Ben je tevreden met je relatie?.

Stille liefdes, stiekem verliefd op een ander!

Heb jij wel eens een stille liefde gehad? Op iemand op wie we stiekem verliefd zijn? Zonder dat deze persoon dat weet? Massaal zijn de Nederlanders in stilte verliefd op iemand anders! Is het hebben van een stille liefde alleen iets voor singles of ook voor gebonden mensen? Wat is de theorie achter deze stille liefde? En waarom blijft een stille liefde geheim? Een overzicht in het volgende artikel: Stille liefdes, stiekem verliefd op een ander.

Echte liefde is

Wat is echte liefde? Tijdens de periode van verliefdheid is iedereen blind van de liefde. Hoe kunnen we erachter komen dat we echt met echte liefde te maken hebben? Wat is het kenmerk van echte liefde? Wat is echte liefde niet? Wanneer is er geen sprake van echte liefde? Kunnen we tijdens de periode van verliefdheid al ontdekken of we te maken hebben met echte liefde? Bestaat ware liefde? Of eeuwige liefde? Meer informatie in het volgende artikel: Echte liefde is.

Waarom we zoenen

Tijdens een zoen wisselen de zoenende partners informatie uit. De vrouw die zoent is veel kieskeuriger dan de man. Mannen hechten minder waarde aan een zoen, omdat ze minder kunnen proeven en ruiken. Kan een zoen een relatie maken of breken? Waarom is een zoen belangrijker voor een vrouw? Is binnen een relatie met de partner zoenen nog belangrijk? Wanneer gaan mannen meer zoenen dan vrouwen?Wat is een kenmerk van een goede relatie? Waarom we zoenen, een overzicht in het volgende artikel: Waarom we zoenen.

Lang leve de liefde!

Lang leve de liefde brengt meer plezier in je relatie! Een klein gebaar, een complimentje en een paar woorden zijn slechts nodig om gelukkig te zijn met je relatie. Wat is het geheim van gelukkig zijn met je relatie en met je partner? Hoe krijg je meer plezier in de liefde? Geluk en plezier binnen je relatie bereik je dus als de partners positief op elkaar reageren in het dagelijks leven. Hoe houdt je verder je relatie fris en het leuk met je partner? Enkele tips in het volgende artikel: Lang leve de liefde!.

Is de ander verliefd op je?

Jij bent verliefd, maar is de ander ook verliefd op jou? Hoe ontdek je of de ander jou leuk vindt? Hoe ontdek je of de ander verliefd op je is? Welke kenmerken vertoont iemand die verliefd is? Hoe gedraagt iemand zich die verliefd op je is? Hoe kan je er achter komen dat diegene waar je verliefd op bent, ook verliefd op jou is? Hoe ontdek je of de gevoelens wederzijds zijn? Welke signalen zijn typische kenmerken van iemand die verliefd is? Lees meer in het volgende artikel: Is de ander verliefd op je?.

Overwin liefdesverdriet

Jij bent verliefd, of je houdt nog veel van je ex partner, maar de ander houdt niet meer van jou. Liefdesverdriet als gevolg. Het liefst kruip je weg van alles en iedereen, wil je met rust gelaten worden en alleen zijn met je gebroken hart en je verdriet. Treuren om je verloren liefde. Liefdesverdriet beïnvloed vaak negatief het dagelijks leven. Hoe kan je leren omgaan met liefdesverdriet? Beter nog, hoe kan je liefdesverdriet overwinnen en de grip op je leven terug krijgen? Meer informatie in het volgende artikel: Overwin liefdesverdriet.

Aantrekkingskracht, wat is aantrekkelijk?

Aantrekkingskracht tussen mensen is rationeel niet te verklaren. Aantrekkingskracht is vooral een chemisch proces. Welke factoren spelen mee om te bepalen wie aantrekkelijk is? Speelt uiterlijk een rol bij aantrekkingskracht? Wat heeft verliefdheid met aantrekkingskracht te maken? Hoe komt het dat we iemand bijzonder aantrekkelijk vinden? Of dat we iemand onweerstaanbaar vinden? Verandert onze aantrekkelijke chemische signaal als we anticonceptiepillen gebruiken? Meer informatie in het volgende artikel: Aantrekkingskracht, wat is aantrekkelijk?.

Doordringende blik: diep in de ogen van de ander kijken

De ogen zijn de ramen van de ziel en fungeren als een poort tussen wat wij zien en wat wij voelen. Vandaar ook dat het diep in de ogen kijken zo onvoorstelbaar intiem, zo confronterend, zo transcenderend is. Je kunt je ogen niet losmaken omdat de ander zo aantrekkelijk is, omat je verliefd bent op de ander. Wat is een doordringende blik? Is het een bedreigende blik of een blik van een verliefd persoon? Wat zeg je als je een doordringende blik beantwoordt? Meer informatie in het volgende artikel: Doordringende blik: diep in de ogen kijken van de ander.

Onmogelijke liefdes en onbereikbare liefde

Veel mensen hebben een onmogelijke liefde in hun leven. De pijn die een onmogelijke liefde veroorzaakt is hartverscheurend. Wat is een onmogelijke liefde? Hoe weet je of je te maken hebt met een onmogelijke liefde? Wat is een kenmerk van een onmogelijke en onbereikbare liefde? Hoe kan het dat je verliefd wordt op een ander? Welk liefdesverhaal vertelt jouw onmogelijke en onbereikbare liefde? Meer informatie in het volgende artikel: Onmogelijke liefdes en onbereikbare liefde.
Aantrekkingskracht, wat is aantrekkelijk?

Aantrekkingskracht, wat is aantrekkelijk?

Aantrekkingskracht tussen mensen is rationeel niet te verklaren. Aantrekkingskracht is vooral een chemisch proces. Welke factoren spelen mee om te bepalen wie aantrekkelijk is? Speelt uiterlijk een ro…
Ben je tevreden met je relatie?

Ben je tevreden met je relatie?

Hoe bepaal je voor jezelf of je tevreden bent met je partner en met je relatie? Enkele vragen die je jezelf zou moeten stellen om te bekijken of je relatie jou nog voldoening geeft. Kan je een relatie…
Doordringende blik: diep in de ogen kijken van de ander

Doordringende blik: diep in de ogen kijken van de ander

De ogen zijn de ramen van de ziel en fungeren als een poort tussen wat wij zien en wat wij voelen. Vandaar ook dat het diep in de ogen kijken zo onvoorstelbaar intiem, zo confronterend, zo transcender…
Echte liefde is

Echte liefde is

Wat is echte liefde? Tijdens de periode van verliefdheid is iedereen blind van de liefde. Hoe kunnen we erachter komen dat we echt met echte liefde te maken hebben? Wat is het kenmerk van echte liefde…
Een verliefdheid stoppen

Een verliefdheid stoppen

Een hopeloze verliefdheid. Een verliefdheid zonder toekomst. Een onmogelijke verliefdheid. Een onbeantwoorde verliefdheid. Een verboden verliefdheid. Als je verliefd bent en om welke reden dan ook die…
Het geheim van een gelukkige relatie

Het geheim van een gelukkige relatie

Welke kenmerken bezitten goede en sterke relaties? Welke succes factoren maakt een relatie en huwelijk geslaagd? Welke persoonlijkheidseigenschappen zijn nodig binnen een stabiele relatie? Waar moeten…
Is de ander verliefd op jou?

Is de ander verliefd op jou?

Jij bent verliefd, maar is de ander ook verliefd op jou? Wil je weten of hij of zij jou leuk vindt? Hoe ontdek je of de ander jou leuk vindt? Hoe ontdek je of de ander verliefd op je is? Welke kenmerk…
Kenmerken verliefdheid

Kenmerken verliefdheid

Ben jij verliefd? Wil je zeker weten dat je inderdaad verliefd bent? Welk effect hebben de verliefde emoties van zowel de man als de vrouw als ze verliefd zijn? Welke kenmerken en symptomen zijn aanwe…
Lang leve de liefde!

Lang leve de liefde!

Lang leve de liefde brengt meer plezier in je relatie! Een klein gebaar, een complimentje en een paar woorden zijn slechts nodig om gelukkig te zijn met je relatie. Wat is het geheim van een gelukkige…
Onmogelijke liefdes en onbereikbare liefde

Onmogelijke liefdes en onbereikbare liefde

Veel mensen hebben een onmogelijke liefde in hun leven. De pijn die een onmogelijke liefde veroorzaakt is hartverscheurend. Wat is een onmogelijke liefde? Hoe weet je of je te maken hebt met een onmog…
Op zoek naar de liefde

Op zoek naar de liefde

Je bent vrijgezel en je ziet om je heen dolgelukkige stelletjes genieten van het leven. Wat je doet beseffen, dat je iets mist. Je wil je leven delen met de ware! Je mist een maatje, iemand om je emot…
Overwin liefdesverdriet

Overwin liefdesverdriet

Jij bent verliefd, of je houdt nog veel van je ex partner, maar de ander houdt niet meer van jou. Liefdesverdriet als gevolg. Het liefst kruip je weg van alles en iedereen, wil je met rust gelaten wor…
Stille liefdes, stiekem verliefd op een ander

Stille liefdes, stiekem verliefd op een ander

Heb jij wel eens een stille liefde gehad? Op iemand op wie we stiekem verliefd zijn? Zonder dat deze persoon dat weet? Massaal zijn de Nederlanders in stilte verliefd op iemand anders! Is het hebben v…
Verliefd op een ander!

Verliefd op een ander!

Vaste realtie en verliefd worden op een ander, hoe kan dat? Waarom word je verliefd op een ander terwijl je een vaste partner hebt? Overkomt het je? Is het een gemis aan iets essentieels binnen je rel…
Waarom we zoenen

Waarom we zoenen

Tijdens een zoen wisselen de zoenende partners informatie uit. De vrouw die zoent is veel kieskeuriger dan de man. Mannen hechten minder waarde aan een zoen, omdat ze minder kunnen proeven en ruiken.…
Gepubliceerd door Roberta op 21-02-2011, laatst gewijzigd op 23-03-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.