Roberta » Specials » Soorten affaires

Waarom vreemdgaan? Uitleg, verklaring terugkerende patronen

Waarom vreemdgaan? Uitleg, verklaring terugkerende patronen Waarom vreemdgaan? Hoe begint een affaire? Hoe komt een affaire tot stand? Hoe komen mensen met een vaste relatie in de situatie verzeild dat ze vreemdgaan en hun vaste partner bedriegen? Vreemdgangers waren nooit van plan om een affaire te beginnen. Is het patroon van vreemdgaan voor iedere vreemdganger en hun affaire hetzelfde? Hoe ziet het vreemdgaab patroon er uit? Wat is de verklaring van het liefdesleven van de vreemdganger die een affaire heeft? Kan hij iets leren van het vreemdgaan?

Hoe begint vreemdgaan?

Hoe begint een affaire? Iemand met een vaste partner is er niet op uit om zijn/haar partner te bedriegen. Het begint allemaal onschuldig. De vreemdganger spreekt de waarheid als ze zeggen:"Ik heb nooit willen vreemdgaan!"

Reden affaire

Niemand begint een affaire als hij/zij volmaakt gelukkig is binnen het huwelijk of met de vaste relatie. Bewust of onbewust is er iets mis met de relatie. Niet iedereen is in staat om de vinger op de zere plek te leggen. Zeker tijdens de eerste dagen van een affaire voelen mensen die vreemdgaan "zich compleet en gelukkig".

Herkenningspunt patroon vreemdgaan

Oorspronkelijk is niemand van plan om hun vaste partner of echtgenoot te bedriegen. Echter, het begin van vreemdgaan start met een patroon dat voor iedere vreemdganger herkenbaar is: Niemand gaat vreemd als hij/zij gelukkig is met de vaste partner of met de echtgenoot.

Patroon. wat is er mis met de relatie?

Elk begin van een affaire keren verrassend genoeg dezelfde gebeurtenissen en gevoelens terug, ongeacht leeftijd of achtergrond van de betrokkenen. zoals:
  • Mensen met een vaste relatie of huwelijk zijn niet helemaal gelukkig met hun partner of echtgenoot,
  • Soms zijn ze wat depressief en voelen ze zich eenzaam,
  • Soms zelfs ze zelfs diep ongelukkig,
  • Soms weten ze dat ze niet verder willen met de relatie of met het huwelijk,
  • Soms beseften ze niet dat ze iets miste binnen de relatie,
  • Soms ontbreekt er een klein stukje in de vaste relatie wat van essentieel belang is voor de vreemdganger.

Wat betekent een affaire voor de vreemdganger? Wat is het motief om vreemdtegaan?

Om een affaire te doorgronden, er achter te komen wat de reden is van een affaire, is het vaststellen wat het motief is om overspel te plegen. Wat is het achterliggende motief om een affaire te beginnen? Een motief of beweegreden voor de vreemdganger kunnen de volgende soorten en typen affaires zijn:

Vreemdgaan: de affaire die je overkomt

Toevallig kom je in een affaire terecht terwijl je al een vaste relatie hebt. Wat zegt deze affaire over het liefdesleven van de vreemdganger? Hoe kan de vreemdganger nu toevallig een affaire beginnen? Wat is het kenmerk van deze “het overkomt je” affaire? Kan de vreemdganger er iets van leren? Of denkt de bedrieger echt de liefde van het leven gevonden te hebben? Hoe weet je of dit type affaire op jou van toepassing is? Uitleg en verklaring over het type affaire: "dat je overkomt" in het volgende artikel: Vreemdgaan: de affaire die je overkomt.

Vreemdgaan: op zoek naar je zelf affaire

Vele redenen en motieven zijn er om het vreemdgaan van de vreemdganger te verklaren. Verschillende typen en soorten affaires vertellen veel over het liefdesleven van de vreemdganger. Met een “zoek jezelf” affaire ben je op zoek naar en hervind je jezelf. Wat kan de vreemdganger leren van deze affaire? Hoe weet je of deze affaire op jou van toepassing is? Uitleg, verklaring en oorzaak over de op zoek naar jezelf affaire in het volgende artikel: Vreemdgaan: de op zoek naar jezelf affaire.

Vreemdgaan: De afleiding affaire

Een van de vele motieven om vreemd te gaan is vreemdgaan te gebruiken als een afleidingsmanoeuvre. Een affaire beginnen omdat je smacht naar een ander leven maar niet de kracht bezit om je leven op de rails te zetten, is een typisch kenmerk van de afleiding affaire. De afleiding affaire vertelt veel over het liefdesleven van de vreemdganger en zijn grote behoefte aan verandering. Wat kan de vreemdganger leren van het type afleiding affaire? Zijn er nog meer kenmerken van de afleiding affaire? Uitleg en verklaring in het volgende artikel: Vreemdgaan: de afleiding affaire.

Vreemdgaan: de affaire als afrodisiacum

Wat zijn de redenen dat iemand vreemdgaat? Vreemdgaan door de affaire met de ander te gebruiken de seks en de romantiek binnen de vaste relatie of huwelijk te verbeteren met de vaste partner is een klassieke affaire! Wat zegt de afrodisiacum affaire over het liefdesleven van de vreemdganger? Wat kan de vreemdganger leren over deze affaire? Welke verklaring bestaat er dat de affaire als lustopwekkend middel werkt bij de trouwe partner?

Vreemdgaan. de schietstoel affaire

Om uit te zoeken waarom iemand vreemdgaat, is het noodzakelijk te weten welke soorten en typen affaires er zijn. Verschillende soorten affaires vertellen veel over het liefdesleven van de vreemdganger en geven uitleg waarom iemand vreemdgaat. Wat vertelt de schietstoelaffaire over de vreemdganger? Welke reden heeft iemand om een schietstoel affaire aan te gaan en zijn vaste partner te bedriegen? Wat betekent deze affaire en kan de vreemdganger er iets van leren? Uitleg en verklaring in het volgende artikel: Vreemdgaan: de schietstoel affaire.

Vreemdgaan: de "stel dat" affaire

Waarom gaat iemand vreemd? Wat zegt het over de vreemdganger als hij of zij twee verschillende relaties heeft? Er zijn verschillende soorten en typen affaires, dat veel zeggen over het leven en liefdesleven van de vreemdganger. Mensen met het type “stel dat” affaire willen uitzoeken of ze dezelfde relationele problemen krijgen met de ander als met hun vaste partner. Zijn er nog andere motieven tot vreemdgaan? Welke kenmerken zijn er? Wat kan iemand leren van de “stel dat” affaire? Uitleg en verklaring in het volgende artikel: Vreemdgaan: de stel dat affaire.
Vreemdgaan: de "Schietstoel" affaire

Vreemdgaan: de "Schietstoel" affaire

Om uit te zoeken waarom iemand vreemdgaat, is het noodzakelijk te weten welke soorten en typen affaires er zijn. Verschillende soorten affaires vertellen veel over het liefdesleven van de vreemdganger…
Vreemdgaan: de "Stel Dat" affaire

Vreemdgaan: de "Stel Dat" affaire

Waarom gaat iemand vreemd? Wat zegt het over de vreemdganger als hij of zij twee verschillende relaties heeft? Er zijn verschillende soorten en typen affaires, dat veel zeggen over het leven en liefde…
Vreemdgaan: de affaire als afrodisiacum

Vreemdgaan: de affaire als afrodisiacum

Wat zijn de redenen dat iemand vreemdgaat? Vreemdgaan door de affaire met de ander te gebruiken de seks en de romantiek binnen de vaste relatie of huwelijk te verbeteren met de vaste partner is een kl…
Vreemdgaan: de affaire die je overkomt

Vreemdgaan: de affaire die je overkomt

Toevallig kom je in een affaire terecht terwijl je al een vaste relatie hebt. Wat zegt deze affaire over het liefdesleven van de vreemdganger? Hoe kan de vreemdganger nu toevallig een affaire beginnen…
Vreemdgaan: de afleiding affaire

Vreemdgaan: de afleiding affaire

Een van de vele motieven om vreemd te gaan is vreemdgaan te gebruiken als een afleidingsmanoeuvre. Een affaire beginnen omdat je smacht naar een ander leven maar niet de kracht bezit om je leven op de…
Vreemdgaan: de op zoek naar jezelf affaire

Vreemdgaan: de op zoek naar jezelf affaire

Vele redenen en motieven zijn er om het vreemdgaan van de vreemdganger te verklaren. Verschillende typen en soorten affaires vertellen veel over het liefdesleven van de vreemdganger. Met een “zoek jez…
Gepubliceerd door Roberta op 21-06-2010. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.