Roberta » Specials » Buik billen benen

BBB: Afslanken, oefeningen, kleding en huidverzorging

BBB: Afslanken, oefeningen, kleding en huidverzorging Billen, buik en benen zijn het probleem gebied voor veel vrouwen. Door regelmatige oefeningen te doen kan iedereen mooie, slanke buik, billen en benen krijgen. Door vervolgens waakzaam om te gaan met kleding kan iedereen een probleemgebied goed verhullen en camoufleren. Goede en gezonde afval tips voor een slank figuur en ten slotte een goede en juiste huidverzorging adviezen maakt dat iedereen met zijn buik, billen en benen kan gaan pronken! Goed voor het zelfvertrouwen!

Plaatselijk afvallen, kan dat?

Heel veel mensen zouden het liefst op bepaalde gebieden van hun lichaam een paar kilo´s of pondjes kwijt raken. Bij de vrouwen meestal de billen, buik, bovenbenen en de heupen, bij de mannen veelal bij de buik. Is het mogelijk door het doen van veel spieroefeningen, specifiek gericht op het probleemgebied, af te vallen? Een overzicht in het volgende artikel: Plaatselijk afvallen, kan dat?.

BBB: Buik, billen en benen: huidverzorging

Het bindweefsel van de buik, billen en benen verandert in de loop der jaren. Door het ouder worden verslapt de huid en maakt het minder callogeen en elastine aan. Daar bovenop zijn de sporen van een of meerdere zwangerschappen, de overgang, gewichtsschommelingen en verkeerde eetgewoontes duidelijk zichtbaar op de buik, billen en de benen. Wat is een goede huidverzorging voor de buik, billen en benen? Ook als er striae en cellulitis aanwezig is? Voor meer informatie, lees het volgende artikel: BBB: buik, billen en benen: huidverzorging.

BBB: De benen trainen met de meest effectieve oefeningen

Slanke dijen? Slanke benen? Slanke bovenbenen? Hoe doe je dat? Door regelmatig thuis oefeningen te doen kan iedereen mooie slanke dijen, benen en bovenbenen krijgen! Voor meer informatie, lees het volgende artikel: BBB: De benen trainen met de meest effectieve oefeningen.

Platte buik dieet

Wat is een platte buik dieet? Is het een streng dieet of zijn het enkele voeding adviezen? Wat zijn de resultaten van het volgen van het platte buik dieet? Is het belangrijk om de stoelgang op gang te krijgen als je een platte buik wil? Wil je een platte buik? Doe je al veel oefeningen? Pas ook je dagelijkse dieet aan voor goed resultaat! Combineer het platte buik dieet met buik oefeningen en buik trainingen en succes is verzekerd! Meer informatie: Platte buik dieet.

BBB: De benen, kledingadvies

Door waakzaam om te gaan met de kleding kan iedereen een probleemgebied verhullen en camoufleren. Ben je in het bezit van dikke dijen en bovenbenen, of juist van te slanke dijbenen? Met de juiste kleding kan je eenvoudig iets aan het probleem doen! Voor meer informatie, lees het volgende artikel: BBB: De benen, kledingadvies.

Cosmetische ingreep voor de buik: buikwandcorrectie en liposuctie

Plastische chirurgie en cosmetische operaties in de buik wegens vetophoping of een hangbuik, wat zijn de voordelen van een buikwandcorrectie? Wat zijn de nadelen van een cosmetische ingreep in de buik? Wat zijn de risico´s van liposuctie? Wat zijn de risico´s van een buikwandcorrectie? Wanneer zie je resultaat na een liposuctie in de buik? Is een totale buikwandcorrectie een zware operatie? Waarom zou je een buikwandcorrectie laten uitvoeren? Cosmetische ingreep buik, een overzicht in het volgende artikel: Cosmetische ingreep buik: buikwandcorrectie en liposuctie.

BBB: De billen trainen met de meest effectieve oefeningen

Door regelmatig thuis oefeningen te doen kan iedereen prachtige stevige en ronde billen krijgen! De stevige, ronde en goedgevormde billen van Jennifer Lopez zijn beroemd! Haar favoriete bilspieroefening is opgenomen in het volgende artikel: BBB: De billen trainen met de meest effectieve oefeningen.

Cosmetische behandeling billen

Niet iedereen bezit de volle en ronde billen als Jennifer Lopez. Toch dromen vele over deze prachtige billen. Een nieuwe techniek op het gebied van cosmetische behandeling is de boobjab, waar macrolane diep in de billen geïnjecteerd wordt zodat de billen net wat ronder en voller zijn. Welke cosmetische behandelingen zijn er nog meer voor de billen? Hoe kan je striae en cellulite cosmetisch goed behandelen? Zijn bilimplanten een goede optie voor volle billen? Meer informatie in het volgende artikel: Cosmetische behandeling billen.

BBB: De billen, kledingadvies

Door waakzaam om te gaan met kleding kan iedereen een probleemgebied verhullen en camoufleren. Ben je in bezit van te dikke en te volle billen? Of juist van te platte en te slanke billen? Met kleding kan je eenvoudig iets aan het probleem doen! Voor meer informatie, lees het volgende artikel: BBB: De billen, kledingadvies.

BBB: De buik trainen met de meest effectieve oefeningen

Door regelmatig thuis oefeningen te doen kan iedereen een prachtige slanke en platte buik krijgen! Voor meer informatie over de oefeningen, lees het volgende artikel: BBB: De buik trainen met de meest effectieve oefeningen.

BBB: De buik, kledingadvies

Door waakzaam om te gaan met kleding kan iedereen een probleemgebied verhullen en camoufleren. Ben je in het bezit van vetrolletjes op en rond de buik en heupen? Of van "lovehandles"? Of een te dikke en te zware buik? Met kleding kan je eenvoudig iets aan het probleem doen! Voor meer informatie, lees het volgende artikel: BBB: De buik, kledingadvies.

BBB: de juiste jeans voor elk figuur

Goed zittende jeans uitzoeken is moeilijk. Iedereen heeft een verschillend figuur: brede heupen, of juist smalle heupen, een taille, of juist geen taille, goed gevormde billen, of juist platte billen, een mooie strakke buik, of juist een buikje. Welke spijkerbroek past het best bij al die verschillende lichaamstypes? Enkele suggesties voor welke jeans het best kan passen bij uw figuur. Meer informatie in het volgende artikel: BBB: de juiste jeans voor elk figuur.

Ontevreden zijn over je figuur

Vrijwel elke vrouw wil iets aan haar lichaam veranderen, met het gewicht op nummer 1. Door ontevreden zijn over ons lichaam - vooral over de buik, billen en benen - daalt ons eigenwaarde. We raken in een dipje over ons figuur. Hoe kan je nu het beste uit je lichaam halen zodat ons zelfvertrouwen weer toeneemt? Lees het volgende artikel voor meer informatie: Ontevreden zijn over je figuur.

Effectief afslanken, afslanktips die werken!

Verrassend simpele afslanktips die werken, allen wetenschappelijk getest. Geen strenge en moeilijk te volgen dieten, maar makkelijke tips om snel en succesvol blijvend te afslanken. Snel en succesvol afvallen en afslanken, zonder hongergevoel! Afvallen en gewicht verliezen is moeilijk, het lukt vaak niet. Wat lukt dan wel? De wetenschap heeft onderstaande afslanktips allen uitgeprobeert met als resultaat: deze afslanktips werken! Makkelijk en effectief afvallen is voor iedereen nu haalbaar!
Voor meer informatie, lees het volgende artikel: Effectief afslanken, afslanktips die werken!.

BBB: Depressieve gevoelens en te veel eten

Voor veel vrouwen is naar hun gevoel de billen, buik en benen het probleemgebied van het lichaam. Verkeerde eetgewoontes en het eten dat rijk is aan koolhydraten en witte suiker geeft zijn sporen duidelijk na op de billen buik en benen. Vet hoopt zich genadeloos op het probleemgebied van de vrouw. Vet dat moeilijk er af te trainen is. Hoe kunnen we er voor zorgen dat we deze verkeerde eetgewoontes onder controle kunnen houden als we last hebben van depressieve gevoelens? BBB: Depressieve gevoelens en te veel eten.
Platte buik dieet

Platte buik dieet

Wat is een platte buik dieet? Is het een streng dieet of zijn het enkele voeding adviezen? Wat zijn de resultaten van het volgen van het platte buik dieet? Is het belangrijk om de stoelgang op gang te…

BBB: de juiste jeans voor elk figuur

Goed zittende jeans uitzoeken is moeilijk. Iedereen heeft een verschillend figuur: brede heupen, of juist smalle heupen, een taille, of juist geen taille, goed gevormde billen, of juist platte billen,…

Cosmetische behandeling billen

Niet iedereen bezit de volle en ronde billen als Jennifer Lopez. Toch dromen vele over deze prachtige billen. Een nieuwe techniek op het gebied van cosmetische behandeling is de boobjab, waar macrolan…
Cosmetische ingreep buik: buikwandcorrectie en liposuctie

Cosmetische ingreep buik: buikwandcorrectie en liposuctie

Plastische chirurgie en cosmetische operaties in de buik wegens vetophoping of een hangbuik, wat zijn de voordelen van een buikwandcorrectie? Wat zijn de nadelen van een cosmetische ingreep in de buik…
Effectief afslanken, afslanktips die werken!

Effectief afslanken, afslanktips die werken!

Verrassend simpele afslanktips die werken, allen wetenschappelijk getest. Geen strenge en moeilijk te volgen dieten, maar makkelijke tips om snel en succesvol blijvend te afslanken. Snel en succesvol…
Ontevreden zijn over je figuur

Ontevreden zijn over je figuur

Vrijwel elke vrouw wil iets aan haar lichaam veranderen, met het gewicht op nummer 1. Door ontevreden zijn over ons lichaam - vooral over de buik, billen en benen - daalt ons eigenwaarde. We raken in…
Plaatselijk afvallen, kan dat?

Plaatselijk afvallen, kan dat?

Vooral vrouwen hebben de wens om van sommige lichaamsdelen, zoals de buik, billen, bovenbenen en de heupen, enkele kilo´s kwijt te raken. Maar is het mogelijk om plaatselijk af te vallen en plaatselij…
BBB: De benen, kledingadvies

BBB: De benen, kledingadvies

Voor veel vrouwen zijn de buik, de billen en de benen het probleemgebied van hun lichaam. Door waakzaam om te gaan met de garderobe kan iedereen een probleemgebied verhullen. Ieder figuur is te camouf…
BBB: de buik, kledingadvies

BBB: de buik, kledingadvies

Voor veel vrouwen zijn de buik, de billen en de benen het probleemgebied van hun lichaam. Door waakzaam om te gaan met de garderobe kan iedereen een probleemgebied verhullen. Ieder figuur is te camouf…
BBB: de billen, kledingadvies

BBB: de billen, kledingadvies

Voor veel vrouwen zijn de buik, de billen en de benen het probleemgebied van hun lichaam. Door waakzaam om te gaan met de garderobe kan iedereen een probleemgebied verhullen. Ieder figuur is te camouf…
BBB: buik, billen en benen: huidverzorging

BBB: buik, billen en benen: huidverzorging

Het probleemgebied voor veel vrouwen zijn de billen, de buik en de benen. Vet kan zich makkelijk ophopen en het is een gebied waar de kilo´s moeilijk te verwijderen zijn. Hoe verzorg je de billen, bui…
BBB, depressieve gevoelens en te veel eten

BBB, depressieve gevoelens en te veel eten

Voor veel vrouwen is naar hun gevoel de billen, buik en benen het probleemgebied van het lichaam. Verkeerde eetgewoontes en het eten dat rijk is aan koolhydraten en witte suiker geeft zijn sporen duid…
BBB: De benen trainen met de meest effectieve oefeningen

BBB: De benen trainen met de meest effectieve oefeningen

Billen, buik en (boven) benen zijn het probleem gebied voor veel vrouwen. Door regelmatige bovenbeenspieroefeningen te doen kan iedereen mooie slanke benen krijgen. Tijdens het opbouwen van een mooi e…

BBB: De buik trainen met de meest effectieve oefeningen

De billen, buik en benen zijn voor veel vrouwen een probleemgebied. Tijdens het opbouwen van een mooi slank figuur is een strakke en platte buik onmisbaar! Welke buikspier oefeningen zijn nu het best…

BBB: De billen trainen met de meest effectieve oefeningen

Billen, buik en benen zijn het probleem gebied voor veel vrouwen. Door regelmatige bilspieroefeningen te doen en de bilspieren goed te trainen, kan iedereen mooie billen krijgen. De stevige, ronde en…
Gepubliceerd door Roberta op 31-01-2011, laatst gewijzigd op 26-07-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.