Roberta » Specials » Dieet volhouden moeilijk

Afvallen en afslanken tips zonder dieet is niet moeilijk

Afvallen en afslanken tips zonder dieet is niet moeilijk Lukt afvallen niet? Lukt afslanken niet? Is een dieet volhouden moeilijk? Lukt blijvend gewicht verliezen niet? Heb je tips nodig om gewicht te verliezen? Ben jij dol op chocola, snoep en zoet? Hoe gezond is pure chocola? Waarom lukt afvallen niet als je stress hebt? Wat is het grote voordeel van dagelijks actief bewegen? Waarom eten we? Schaam jij je omdat je overgewicht hebt? Tips om gezond en blijvend slank te worden en slank te blijven.

Schaam jij je omdat je te dik bent?

Heb jij een geheim leven met je tv en het internet? Leef jij eigenlijk in totale afzondering? Heb jij een zeer laag zelfbeeld? Heb jij je totaal teruggetrokken uit het sociale leven? Zijn de enige mensen die je nog ziet je collega´s? Krijg jij vaak het – goedbedoelde – advies om “gewoon even” af te vallen en gezonder te leven? Meer informatie in het volgende artikel: Schaam jij je omdat je te dik bent?

Beweging, het grote voordeel van actief bewegen

Wat is het voordeel van actief bewegen? Medisch gezonde mensen die met veel stress te maken hebben, maar ook graag willen afvallen, zouden meer, veel meer, actief moeten bewegen. Wat verstaan we onder actief bewegen? Welke oefeningen zijn goed voor de dagelijkse training? Op welk moment van de dag is bewegen goed? Hoe moet je houding zijn om actief te bewegen? Meer informatie in het volgende artikel: Beweging, het grote voordeel van dagelijks actief bewegen.

Lukt afvallen niet?

Graag willen afvallen, maar lukt afvallen niet? Ben jij afgevallen, maar komen de kilo´s weer terug? Ga jij eten zodra je een doffe pijn voelt opkomen? Gebruik jij voedsel om ongemakkelijke gevoelens uit de weg te gaan? Het oorspronkelijke probleem die de pijn veroorzaakt blijft onopgelost, als je door gaat met eten. Door je problemen te negeren, blijf je naar voedsel grijpen! Meer informatie in het volgende artikel: Lukt afvallen niet?

Afvallen en stress, waarom is het zo moeilijk?

Waarom is afvallen tijdens stress zo moeilijk? Afvallen en veel stress in je leven, is het mogelijk? Verandert je eetgewoonte als je stress ervaart? Wat is het gevaar van stress als je graag wil afvallen? Wat zijn de gevolgen van stress? Verandert jouw eetgedrag onder invloed van stress? Eet je minder maar snoep je meer? Voedsel is een manier om met stress om te gaan. Eet jij je stress weg door meer te snoepen? Kan jij maar niet afvallen door de stress? Meer informatie in het volgende artikel: Afvallen en stress, waarom is het zo moeilijk?

Afvallen? Slanker? Mooier? Gelukkiger? Eet vers voedsel!

Afvallen? Eet zo vers en gebalanceerd mogelijk is het advies van voedingsdeskundige Amber Albarda. Zij schreef een boek over afvallen waar vragen beantwoord worden als: Waarom word je langzaam zwaarder? Waarom is afvallen moeilijk? Waarom gaat afvallen langzaam? Waar is je energie gebleven? Door eigen ervaring weet ze wat gezond eten haar geeft. Een slanker, gelukkiger en mooier leven! Meer informatie in het volgende artikel: Afvallen? Slanker? Mooier? Gelukkiger? Eet vers voedsel!

BMI berekenen en uitrekenen

Body Mass Index (BMI) geeft aan of je gewicht bij je lichaamslengte past. Via dit BMI kunnen we bepalen of we een ideaal gewicht hebben, overgewicht, te dun zijn of te zwaar. Hoe kunnen we ons BMI berekenen? Wat is de formule van het BMI? Wat is de grens volgens de Gezondheidsraad? Wanneer is er sprake van overgewicht? Wanneer beginnen de gezondheidsrisico´s? Zo´n 40% van de bevolking heeft problemen met het gewicht, de BMI geeft een indicatie. Meer informatie in het volgende artikel: B MI berekenen en uitrekenen.

Tips om af te vallen zonder dieet, zonder veel moeite

Afvallen kan zo makkelijk zijn. Gewicht verliezen hoeft geen drama te zijn. Enkele makkelijke tips die iedereen helpt gewicht te verliezen, zonder dieet en zonder veel moeite. Ook jij kan makkelijk gewicht verliezen! Ook jij kan makkelijk afvallen! Meer informatie in het volgende artikel: Tips om af te vallen zonder dieet, zonder moeite.

Waarom we eten, fucties van het eten

Waarom moeten we eten? Welk functie heeft het eten? Hoe gebuikt het lichaam energie? Wat gebeurd er met overtollig energie in het lichaam? Eten we ook voor ons plezier? Genieten we van eten? Is eten een manier om met stress om te gaan? Is ons eetgedrag algemeen geaccepteerd? Wat gebeurd er als er een te veel aan lichaamsvet ontstaat? Meer informatie in het volgende artikel: Waarom we eten, functies van het eten.

Voedsel revolutie: Het Nieuwe Eten

Is het Nieuwe Eten een voedsel revolutie? Wat is gezond eten? Wat is gezonde voeding? Waar draait het om met het Nieuwe Eten? Wat is het Nieuwe Eten? Hoe gezond zijn de gezonde voedingsproducten in de supermarkt? Is deze voedsel revolutie een bewustwording over ons eigen voedsel? Groeit de behoefte aan gezonde voeding? Meer informatie in het volgende artikel: Voedsel revolutie: Het Nieuwe Eten.

Superfood: meer energie en beter slapen

Wat is superfood? Krijgen we meer energie door het eten van superfood? Slapen we beter door het eten van superfood? Welk voedsel valt onder superfood? Waar kunnen we superfood kopen? Hoe gezond is superfood? Bestaat superfood of is het een slimme marketing term? Heeft de EU de term superfood verboden? Wie heeft een lijst met verschillende soorten superfood opgesteld waardoor we daadwerkelijk beter slapen en meer energie van krijgen? Meer informatie in het volgende artikel: Superfood: meer energie en beter slapen.

Antioxidanten en pure chocola, hoe gezond is het?

Chocola is goed voor je en chocolade is het nieuwe superfruit. We kennen die kreten allemaal wel, maar hoe waar is het dat chocola gezond voor je is? Bevat chocola echt antioxidanten? Welke chocola bevat antioxidanten? Wat zijn de andere bestanddelen van pure chocola? Waarom mag je er niet te veel van eten? Bezit pure chocola antioxidanten werking als je deze chocolade verwarmt? Hoeveel cacao moet de pure chocola bevatten om gezond te zijn? Meer informatie in het volgende artikel: Antioxidanten en pure chocola, hoe gezond is het?

Tips voor een gezond en blijvend slank gewicht

Blijvend slank is het ideaal van veel vrouwen. Enkele kilo´s kwijt raken binnen 5 dagen klinkt fantastisch! Van strenge diëten volgen worden veel vrouwen niet gelukkiger , laat staan dat het afslank resultaat blijvend is. Kan het ook anders? Afvallen en een gezond en blijvend gewicht houden, kan dat? Door het volgen en toepassen van de volgende tips, kan iedereen op een gezonde manier een paar kilo´s kwijtraken binnen enkele dagen. Hoe kan je op een gezonde manier blijvend slanker worden? Meer informatie in het volgende artikel: Tips voor een gezond en blijvend slank gewicht.

Is snoepen een verslaving?

Is suiker net zo verslavend als alcohol? Wat zijn de effecten op de hersenen als we veel zoetigheid eten? Waarom snoepen vrouwen meer dan mannen? Hoe komt het dat de bloedsuikerspiegel in de feestmaanden veel hoger is? Staat lekker eten gelijk aan gezelligheid? Hoe gezond is gezonde voeding als er in veel producten suiker zit? Hoe kan je afvallen als er in voedsel suiker zit? Meer informatie in het volgende artikel: Is snoepen een verslaving?

Goede voornemens en nieuwe gedrag volhouden, hoe doe je dat?

Willen afvallen is een goed voornemen. Gewicht verliezen is een goed voornemen. Daadwerkelijk een dieet volgen is nieuw gedrag, Je hebt besloten iets in je leven te veranderen. Je hebt een goed voornemen en je bezit de motivatie om te veranderen. Maar hoe houd je deze goede voornemens vol? Kan je vage voornemens volhouden? Hoe kan je gedrag effectief veranderen om je goede voornemens vol te houden? Hoe kunnen goede voornemens haalbaar zijn? Meer informatie in het volgende artikel: Goede voornemens en nieuw gedrag volhouden, hoe doe je dat?
Tips voor een gezond en blijvend slank gewicht

Tips voor een gezond en blijvend slank gewicht

Blijvend slank is het ideaal van veel vrouwen. Enkele kilo´s kwijt raken binnen 5 dagen klinkt fantastisch! Van strenge diëten volgen worden veel vrouwen niet gelukkiger , laat staan dat het afslank r…
BMI berekenen en uitrekenen

BMI berekenen en uitrekenen

Body Mass Index (BMI) geeft aan of je gewicht bij je lichaamslengte past. Via dit BMI kunnen we bepalen of we een ideaal gewicht hebben, overgewicht, te dun zijn of te zwaar. Hoe kunnen we ons BMI ber…
Schaam jij je omdat je te dik bent?

Schaam jij je omdat je te dik bent?

Heb jij een geheim leven met je tv en het internet? Leef jij eigenlijk in totale afzondering? Heb jij een zeer laag zelfbeeld? Heb jij je totaal teruggetrokken uit het sociale leven? Zijn de enige men…
Beweging, het grote voordeel van actief bewegen

Beweging, het grote voordeel van actief bewegen

Wat is het voordeel van actief bewegen? Medisch gezonde mensen die met veel stress te maken hebben, maar ook graag willen afvallen, zouden meer, veel meer, actief moeten bewegen. Wat verstaan we onder…
Lukt afvallen niet?

Lukt afvallen niet?

Graag willen afvallen, maar lukt afvallen niet? Ben jij afgevallen, maar komen de kilo´s weer terug? Ga jij eten zodra je een doffe pijn voelt opkomen? Gebruik jij voedsel om ongemakkelijke gevoelens…
Afvallen en stress, waarom is het zo moeilijk?

Afvallen en stress, waarom is het zo moeilijk?

Waarom is afvallen tijdens stress zo moeilijk? Afvallen en veel stress in je leven, is het mogelijk? Verandert je eetgewoonte als je stress ervaart? Wat is het gevaar van stress als je graag wil afval…
Waarom we eten, functies van het eten

Waarom we eten, functies van het eten

Waarom moeten we eten? Welk functie heeft het eten? Hoe gebuikt het lichaam energie? Wat gebeurd er met overtollig energie in het lichaam? Eten we ook voor ons plezier? Genieten we van eten? Is eten e…
Voedsel revolutie: Het Nieuwe Eten

Voedsel revolutie: Het Nieuwe Eten

Is het Nieuwe Eten een voedsel revolutie? Wat is gezond eten? Wat is gezonde voeding? Waar draait het om met het Nieuwe Eten? Wat is het Nieuwe Eten? Hoe gezond zijn de gezonde voedingsproducten in de…
Afvallen? Slanker? Mooier? Gelukkiger? Eet vers voedsel!

Afvallen? Slanker? Mooier? Gelukkiger? Eet vers voedsel!

Afvallen? Eet zo vers en gebalanceerd mogelijk is het advies van voedingsdeskundige Amber Albarda. Zij schreef een boek over afvallen waar vragen beantwoord worden als: Waarom word je langzaam zwaarde…
Afvallen: afkicken van zoet en suiker

Afvallen: afkicken van zoet en suiker

Heb jij altijd zin in iets zoets? Heb jij na het eten behoefte aan iets zoets? Om gezond af te vallen is het beter voor de lijn en voor je gezondheid om van het zoet af te blijven, maar hoe? Hoe kan j…
Goede voornemens en nieuw gedrag volhouden, hoe doe je dat?

Goede voornemens en nieuw gedrag volhouden, hoe doe je dat?

Je hebt besloten iets in je leven te veranderen. Je hebt een goed voornemen en je bezit de motivatie om te veranderen. Maar hoe houd je deze goede voornemens vol? Kan je vage voornemens volhouden? Hoe…
Superfood: meer energie en beter slapen

Superfood: meer energie en beter slapen

Wat is superfood? Krijgen we meer energie door het eten van superfood? Slapen we beter door het eten van superfood? Welk voedsel valt onder superfood? Waar kunnen we superfood kopen? Hoe gezond is sup…

Antioxidanten en pure chocola, hoe gezond is het?

Chocola is goed voor je en chocolade is het nieuwe superfruit. We kennen die kreten allemaal wel, maar hoe waar is het dat chocola gezond voor je is? Bevat chocola echt antioxidanten? Welke chocola be…
Is snoepen een verslaving?

Is snoepen een verslaving?

Is suiker net zo verslavend als alcohol? Wat zijn de effecten op de hersenen als we veel zoetigheid eten? Waarom snoepen vrouwen meer dan mannen? Hoe komt het dat de bloedsuikerspiegel in de feestmaan…
Tips om af te vallen zonder dieet, zonder veel moeite

Tips om af te vallen zonder dieet, zonder veel moeite

Afvallen kan zo makkelijk zijn. Gewicht verliezen hoeft geen drama te zijn. Enkele makkelijke tips die iedereen helpt gewicht te verliezen, zonder dieet en zonder veel moeite. Ook jij kan makkelijk ge…
Gepubliceerd door Roberta op 15-10-2011, laatst gewijzigd op 19-10-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.