Roberta » Specials » Weleda

Huidverzorging met natuurlijke middelen

Natuurlijke middelen voor de huidverzorging onder de douche en in bad van Weleda staan garant voor echtheid en puurheid. De elixers en extracten werken uitstekend tegen voorjaarsmoeheid, tijdens een vastenkuur en helpt de weerstand te verhogen. De cellulitis olie werkt uitstekend tegen cellulitis en is een zeer goede huidverzorging. De verfrissende citroen olie is een weldaad tijdens warme zomerdagen voor de huid! Shampoo tegen droog, dof en vet haar.

Weleda elixers en extracten voor een natuurlijke gezondheid

De natuurlijke Weleda elixers en Weleda extracten kunnen uitstekend gebruikt worden tegen voorjaarsmoeheid, tijdens de zwangerschap als de vrouw teveel vocht vasthoudt, tijdens een ontslakkingskuur in de lente, tijdens een vastenperiode, tegen een gebrek aan energie, weerstandverhogend en is ook geschikt voor jonge kinderen. Heeft u behoefte aan een extra steuntje in de rug? Dan kunnen de natuurlijke Weleda elixers en extracten u wellicht helpen. Meer informatie in het volgende artikel: Weleda elixers en extracten voor een natuurlijke gezondheid.

Weleda berken cellulitis olie

De Weleda berken cellulitis olie helpt cellulitis voorkomen. De cellulitis olie verbetert de bestaande cellulitis en de olie kan helpen de bobbels en putjes te verminderen. Het merk Weleda heeft met deze berken cellulitis olie een natuurlijk product ontwikkeld dat cellulitis doelgericht tegengaat. Behalve tegen cellulitis is de olie een zeer goede huidverzorging: is vochtregulerend en geeft stevigheid aan de huid. De huid wordt gladder en steviger en dat is merkbaar! Meer informatie in het volgende artikel: Weleda berken cellulitis olie.

Weleda citrus lichaamsverzorging

De verfrissende citroenolie die in de Weleda citrus lichaamsverzorgingsproducten zitten, ruikt heerlijk. Lichaam en geest verfrissen tijdens warme zomerdagen en dat maakt de citrus producten van Weleda zo aantrekkelijk. Het natuurlijke citroensap dat in de citrus producten van Weleda zitten, komen uit Sicilië, Italië. De citroen in de natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten van Weleda werken verzorgend, verfrissend en opwekkend. Meer informatie in het volgend artikel: Weleda citrus huidverzorging.

Weleda Rozemarijn en Kastanje shamppo en haarolie

Welke shampoo is perfect tegen vet haar? Welke shampoo helpt tegen vet haar? Welke shampoo op natuurlijke basis werkt goed tegen vet haar? Zijn de shampoo´s van Weleda ook geschikt voor kinderen? Welke shampoo helpt tegen dof en droog haar? Welke shampoo geeft dof en droog haar zijn glans terug, elasticiteit, volume, spankracht en veerkracht? Hoe kan haarolie helpen tegen dof en droog haar? Meer informatie in het volgend artikel: Weleda Rozemarijn en Kastanje shampoo en haarolie.

Weleda Berken cellulitis olie

De Weleda berken cellulitis olie helpt cellulitis voorkomen. De cellulitis olie verbetert de bestaande cellulitis en de olie kan helpen de bobbels en putjes te verminderen. Het merk Weleda heeft met d…

Weleda citrus lichaamsverzorging

De verfrissende citroenolie die in de Weleda citrus lichaamsverzorgingsproducten zitten, ruikt heerlijk. Lichaam en geest verfrissen tijdens warme zomerdagen en dat maakt de citrus producten van Weled…

Weleda elixers en extracten voor een natuurlijke gezondheid

De natuurlijke Weleda elixers en Weleda extracten kunnen uitstekend gebruikt worden tegen voorjaarsmoeheid, tijdens de zwangerschap als de vrouw teveel vocht vasthoudt, tijdens een ontslakkingskuur in…
Weleda Rozemarijn en Kastanje shampoo en haarolie

Weleda Rozemarijn en Kastanje shampoo en haarolie

Welke shampoo is perfect tegen vet haar? Welke shampoo helpt tegen vet haar? Welke shampoo op natuurlijke basis werkt goed tegen vet haar? Zijn de shampoo´s van Weleda ook geschikt voor kinderen? Welk…
Gepubliceerd door Roberta op 02-03-2011, laatst gewijzigd op 15-04-2011. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.